AVG (ons privacybeleid)

 

Vanaf 25 mei 2018 is de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele Europese Unie geldt dan dezelfde privacywetgeving.

 

De laatste tijd is daar veel aandacht aan besteed. Onze heemkundekring valt ook onder de werking van die wettelijke regeling. Het doel van de AVG is te zorgen voor een nog betere bescherming en beveiliging van uw persoonsgegevens. De Privacyverklaring hebben we op onze website gezet. We raden u aan om die te lezen om een beeld te krijgen op welke wijze we als heemkundekring met uw persoonsgegevens willen omgaan.

De persoonsgegevens van de leden die nu bij ons bekend zijn, worden uitsluitend gebruikt om ze te informeren over alle activiteiten van onze vereniging, zoals lezingen, (leden)vergaderingen, nieuwsbrieven, excursies, heembladen, heemmanifestaties, cursussen, tentoonstellingen, contributies, kortom alles wat van belang is voor de leden. We beschermen en beveiligen uw persoonsgegevens en delen ze niet met anderen. Persoonsgegevens die we niet meer nodig hebben, verwijderen we uit onze administratie. Lees meer over ons privacybeleid op de pagina Privacy

We zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen op het gebied van de AVG.