Henk Beijers ontvangt medaille Brabants Heem tijdens Heemmanifestatie

Henk Beijers gefeliciteerd!. Bij de opening van de Heemmanifestatie in ’t Spectrum kreeg Henk Beijers, al 25 jaar coördinator van de Historische Werkgroep, de Brabant Heem Medaille uit handen van voorzitter Henk Hellegers van Brabants Heem. Fijn dat zijn geweldige inzet over zo’n lange tijd gezien wordt. Mede dank zijn inzet en natuurlijk die van alle andere werkgroepen en betrokkenen zijn de Heemdagen zo’n succes geworden.

Want wat hebben we genoten van de Heemmanifestatie. Dank aan alle bezoekers die in grote getale kwamen. Dank voor alle warme reacties, het is fijn om te horen dat de maandenlange inzet van onze vrijwilligers zo gewaardeerd wordt. Dank voor de mooie gesprekken, waardoor we nieuwe inspiratie hebben gekregen voor toekomstig onderzoek.
Het was geweldig om te zien dat de historie van Schijndel zo leeft, niet alleen bij de Heemkundekring Schijndel maar ook bij de vele bezoekers van binnen en buiten Schijndel. Dank ook aan alle sponsoren, de vrijwilligers en anderen die belangeloos hun bijdrage hebben geleverd.